Wywiady

10 pytań do…

czyli wywiad Żółwia (nawiązując do modnych jeszcze jakiś czas temu wampirów: Interview with the Turtle), ale również i Wasz, drodzy Czytelnicy. Dziś pomyślałem, że warto byłoby dowiedzieć się czegoś więcej o osobach tworzących polską scenę (nazwijmy ją dla skumulowania efektu) fastfoodową. Jak to jednak uczynić by nie zachowywać tej wiedzy jedynie dla siebie?
Pomyślałem najpierw o wywiadzie fizycznym (jakkolwiek to brzmi), realizacja mogłaby być jednak nieco utrudniona przez lokalizację w jakiej się znajduję obecnie.
Wywiad internetowy przyszedł mi do głowy jako kolejny pomysł. W takim wypadku jednak Wy, drodzy Czytelnicy, bylibyście jedynie biernymi czytaczami a ja założyłbym z góry, że wszystko co wymyśliłem jest idealne. Byście i Wy mogli partycypować w całej operacji a ja bym nadal mógł szczycić się swą skromnościa (tak, piękny kontrast), obmyśliłem to w ten sposób:
– trzy pytania ode mnie
– siedem pytań od Was
Burger Truck i Souvlak Truck (6)Pod zajawką na facebooku poproszę Was o zadawanie pytań osobistości, którą wybiorę (i która oczywiście zgodzi się na wywiad) a komentarze z najbardziej wartościowymi z pytań rekomenduję zlubiać (jak mawiał mój znajomy: i on to lubiał), bo to te prześlę do danej osoby z prośbą o udzielenie na nie odpowiedzi.

Pierwszą osobą jaką zaprosiłem do wywiadu i która to zaproszenie przyjęła, jest Krzysiek Gajewski, który wraz ze swoją narzeczoną prowadzi Burger Truck.

W takim razie do dzieła!

Tomek Mędrek

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *